Van offerte aanvraag naar nieuwe kozijnen

Van offerte aanvraag naar nieuwe kozijnen

Aan het oriënteren op nieuwe kozijnen maar niet wetend waar precies te zoeken naar antwoorden? Bij Datvergelijkik.nl beantwoorden wij graag deze vragen, met informatie over de verschillende profielen, mogelijkheden en manieren betreft het monteren van zowel kunststof, hout als aluminium.

De eerste stap voor het aanvragen van een offerte is een vrijblijvende aanvraag op Datvergelijkik.nl doen, hier kunt u stap voor stap aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat betreft het profiel en bijbehorende elementen. Bij iedere stap staat duidelijk beschreven in zowel tekst als video wat de mogelijkheden zijn en wat de stap precies inhoudt. Na afronden van het stappenplan kunt u contactgegevens invullen. Hierna kan er door verschillende bedrijven contact met u opgenomen worden voor het maken van een vrijblijvende advies afspraak. Hierbij komt er een adviseur een bezoek aan uw woning brengen, hij meet de kozijnen op en spreekt met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden door. Hij kan u op dat moment ook een prijsindicatie afgeven, dit is zonder aanvullende informatie van u erg lastig aangezien ieder huis anders is en iedereen een andere smaak heeft.

Na het bezoek dat de adviseur aan uw woning heeft gebracht brengt hij een vrijblijvende offerte aan uw uit, mocht u met de adviseur tot een akkoord komen wordt er een opdrachtbevestiging opgemaakt.

Na het akkoord op de opdrachtbevestiging wordt er een inmeet afspraak gemaakt door de werkvoorbereider. Hij stuurt onze inmeter langs, deze meet de kozijnen exact in en kijkt naar de technische aspecten van de woning hij zal nogmaals de opdrachtbevestiging met u door nemem, mocht u dan naar wens iets aan willen passen kan dit besproken worden met de inmeter.

De inmeter neemt de opgemeten maten en afspraken mee naar kantoor, hier worden de kozijnen en toebehoren besteld. Zodra er door de leverancier een exacte leverdatum wordt afgegeven wordt er contact met u opgenomen voor het plannen van de datum voor plaatsing van de nieuwe kozijnen.

Op de dag van plaatsing zullen de monteurs vroeg een bezoek brengen aan uw woning, en wordt er geacht de werkruimte bij de kozijnen vrij te houden aan zowel de binnen- als de buitenzijde.

Aan het einde van de dag wordt alles bezemschoon gemaakt, en loop de eerste monteur samen met u de geplaatste kozijnen na en laten zij zien hoe deze werken. Naar tevredenheid tekent u de oplever bon, deze tekent u als er geen resterende werkzaamheden meer zijn en alles netjes is opgeleverd.

Na deze laatste stap kunt u gaan genieten van uitstekend wooncomfort!